Sexleksaker365

Detta inlägg är i samarbete med sexleksaker365.se

Jag tänkte att jag ska bli lite personlig I det här inlägget, ja mer personlig än vad jag redan är. Tänkte att vi ska prata lite om sex och intimitet, vilket jag aldrig gjort här på bloggen men någon gång ska ju vara den första eller hur?

Någonting jag verkligen uppskattar är när sex är roligt och kanske till och med lite tokigt. Att vara köra pang på rödbetan är inte riktigt min grej. För att göra det hela roligare så tas det ofta till olika sexleksaker, kostymer och olika spel. Sen är det ju aldrig fel att ha sexleksaker för eget bruk heller, det spelar ingen roll om man är i ett förhållande eller inte. En mysig stund för dig själv anser jag att alla behöver, och när jag behöver det så använder jag leksaker. Ja det finns en hel del här hemma i ärlighetens namn.

Jag har lite fundering på att införskaffa något nytt till min lilla samling, man kan aldrig ha för mycket tycker jag. Är riktigt sugen på en Satisfyer pro 2. Har hört väldigt mycket bra om den av mina väninnor som har den. Man blir ju nästan lite pirrig bara av att läsa beskrivningen

Satisfyer Pro 2 är varje kvinnas favorit sexleksak
Denna leksak är exakt vad en kvinna behöver, den är skapad speciellt för att ge dig extra intensiva och framförallt multipla orgasmer.
Med ovalt huvud och en helt ny vakuumteknik behöver du inte ens röra vid klitoris för att få den mest intensiva massage du nånsin fått.

Placera Satisfyer Pro 2 mot din klitoris, luta dig tillbaka och bara njut. Du behöver varken röra, trycka eller flytta produkten, den sköter allt jobbet åt dig!
Den laddas via medföljande USB kabel med magnetkontakt. Den är dessutom helt vattentät och badar gärna med dig.

Nu har jag inget badkar men jag gillar faktumet att den är vattentät, och att man slipper hålla på med en massa batterier är fantastiskt. Denna kommer att göra sig riktigt bra i min samling. Sitter och läser lite recensioner och skrattar lite för mig själv ”Den perfekta sexleksaken för småbarnsföräldern”. Är nog menat att jag skall ha den 😜

Hur ser ni på sexleksaker? Tycker ni att det är lite tabu belagt? Jag menar att prata om det öppet osv? Använder du dig av det och hsr du I sådana fall någon favorit?

5 reaktioner till “Sexleksaker365”

 1. Kul med samarbete! 🙂 jag har faktiskt en sådan. Först var jag lite besviken då alla höjt den till skyarna men sen när jag förstod den mer håller jag helt med 🙂

 2. Min favvo är Satisfyer pro 2 sen en annan vibrator ja inte ha namn på – minns inte va den hette men den är asbra o skön 🙂 har så mycket leksaker här hemma rep ögonbindel analpluggar osv 🙂 ja e lite dominant hahah

 3. Jag har faktiskt aldrig provat en sådan nånsin i hela mitt liv haha 😀 men den värkar ju kul får kanske ta och prova hahah 🙂

  1. Jag tycker verkligen du borde testa den Amanda!
   Den är amazeballs!

   Tack för ett trevligt inlägg, vi hoppas ler ska få upp ögonen för sexleksaker och allt trevligt de möjliggör 😀

Kommentera