Hur ska jag underhålla honom?

Hejsan.

Hur mår ni? Här är det helt okej faktiskt.
Igår så var det en såndär dag då jag var riktigt trött och mentalt slut. Grabben vaknade vid 3 och levde rövare, jag fattar verkligen inte varför? Tycker han kan somna om efter mat och blöjbyte, men det tycker inte han. Idag vaknade han vid kvart över 4.. Bytte blöja I sängen och gav han mat i hopp om att han skulle somna om för att allt var så tråkigt.. Men han började gorma och skrika istället. Då tog jag upp honom för jag orkade inte höra och Mickes väckarklocka ringer vid 5, han kunde ju få sova tills dess iallafall. Han sov ingenting igår av olika anledningar så jag tänkte att han skulle få sova lite. Jag kan ju ändå göra det på dagen när Charles gör det.

Tanken var att jag skulle åka till affären idag med bussen, men det ska ju vara snöblandat regn hela dagen så jag har verkligen ingen lust att gå ut överhuvudtaget. Så det får bli en dag inne helt enkelt. Tycker det är så svårt att underhålla challe i flera timmar i sträck inomhus bara. Men jag löser det på något vis haha.

Igår så tog vi faktiskt en liten promenad trots att det var mulet. Solen kikade fram under promenaden och det var skönt att komma ut en sväng.

Jag undrar vad ni skulle vilja läsa om här i bloggen? Känns lite som att jag skriver om samma saker hela tiden och det kan ju bli lite tråkigt i längden 😊

Hoppas ni får en bra dag

14 reaktioner till “Hur ska jag underhålla honom?”

 1. Oj så svårt de där spec då ja Sj inte ha barn men ja hoppas att vissa som läser din blogg har tips o idéer gumman ❤️❤️ Men gud så mysigt med en promenad – nog vart de fina bilder fast solen gömde sig

 2. Tycker alltid att de funkar att bygga kojor med barnen eller som du gjorde, ta en promenad och upptäck skogen. De gillar nästa alla barn, de gör iaf mina 🙂 fin kille!

 3. Det är lite svårt när man inte kan relatera till det själv & kan komma med några bra idéer. Får istället hålla tummarna och hoppas att det blir en lugn dag & att ni kanske får sova några timmar tillsammans under dagen. Här har vi strålande sol – dock inte så varmt, men en promenad hade suttit riktigt fint idag!

 4. Det är både bra och dåligt med mig just idag. Dåligt pga smärta som vanligt, bra för att jag tagit sommarlov! Jag tycker det är så mysigt att gå ut och promenera när det regnar, men det är ju lättare för någon utan barn.

 5. vad mysigt med promenad, jag tycker dina storytimes inlägg va väldigt bra, även det du delade med musik som betyder något inläggen för visst har minns jag rätt att det var hos dig jag läste dom? 😀❤

 6. Härliga bilder 😍
  Jag gillar att läsa tips på typ allt man kan tipsa om. Kanske filmer, böcker, serier, mat, schampoo… You namn it 😃 Annars är vardagsbloggar bland det mesta jag läser. Personligt och sådär. Kram 🥰

 7. Oj, förstår att det är jobbigt när han vaknar så tidigt! Man är ju själv inte riktigt människa vid den tiden 😅 skönt att få komma ut lite i friska luften även om det är mulet 🙂

 8. Jobbigt med sådana nätter. Klart man kan gå ut även om det är mulet. Lite frisk luft behöver man alltid.

 9. Inte små tänder på gång då? Det brukar vara svårt för dem att komma till ro när de ska bryta igenom..
  Jag tyckte också det var svårt att roa barnen när de var små, men tack vare att vi har tätt mellan dem så kunde de ganska snart börja leka med varandra. Jag tänker att när man blivit mamma är det lätt att tappa bort sina intressen.. jag hade tyckt det var kul att läsa om något speciellt intresse eller hobby som du har och inte vill tappa bort-

Kommentera