Så jäkla kissnödig

Halloj.

Morgonen startade ungefär kvart över 5 här hemma, jag fick alltså lite sovmorgon vilket uppskattas enormt mycket. Dock så var det en kämpig morgon för min del iallafall. Tänk er att ni är as hungriga, plus super kissnödig.. Och du får varken äta eller dricka, eller jo vatten får du dricka men du gör det inte för du är så kissnödig.. Samtidigt är du torr som FAN i munnen.. Så var min morgon.. Jag skulle lämna urinprov samt blodprov på hälsocentralen vid 7.30, och jag behövde vara fastande och inte ha kissat på 4 timmar 😅. Lite lätt och lagom kämpigt när man kliver upp så tidigt som vi gör i den här familjen och den är 2 timmar och 30 minuter tills man ska lämna proverna. Det gick faktiskt rätt bra ändå men det var sjukt kämpigt att inte få gå på toaletten, hungern var ändå lite mer hanterbar.

Efter vi varit på provtagningen så hämtade jag ut lite paket och handlade på Ica. Det var en del folk där trots att det var så tidigt, antar att det var personer i riskgrupp eller så

Det behöver det iof inte vara, folk kanske är sjukt morgon pigga bara. Jag tycker det är rätt skönt att handla så tidigt som möjligt, just för att det är lite mindre folk och det går snabbt då. 😊

Sen har det inte hänt så mycket mer idag. Klev precis ut ur duschen. Tog god tid på mig idag, körde inpackning och skrubbade ansiktet ordentligt. Riktigt skönt faktiskt.. Har köpt nya hårvårds produkter och dem verkar kanon. Håret doftar riktigt gott och jag hoppas att dessa ska hjälpa mot mitt slitna hår.

Vad använder ni för produkter till håret?

13 reaktioner till “Så jäkla kissnödig”

 1. Jag hade aldrig klarat av att hålla mig så länge. Du kunde inte kissat hemma och tagit med dig? Skönt att handla då det inte är så mycket folk. Gillar inte alls att trängas bland alla andra i affärer

 2. Det va länge du höll dig det hade jag aldrig klarat utan att få kissa , det va strongt gjort av dig 😊.. Har aldrig hört om dom där produkterna du får skriva om dom sen 😊

 3. Oj oj, vilken lättnad det måste ha varit när du äntligen fick gå på toaletten….jag har aldrig varit med om att man måste göra det på det viset, vi brukar få hemskickat ett rör där man tar ett prov på morgonurinen och tar det med sig…jag hade ju aldrig klarat att gå så länge.

  jag är också en morgonpigg människa som tycker om att få handlat och allt sådant tidigt på morgonen

 4. Oj, kan tänka mig att det blir svårt. När man inte får äta blir man nästan ännu hungrigare 🙈😅

 5. Åh fy så jobbigt att inte få kissa när man är sådär kissnödig… Man får ju nästan ont i magen till slut. Jag använder Maria Nilas hårprodukter, såå bra verkligen 🙂

 6. Fy det där lät hemskt! Vi fick göra samma när sonen var 6 år! Kan du tänka dig en sexåring hålla sig så där länge, det var hemskt. Han skulle kolla varför han fått UVI och därmed göra ett UL på sina njurar. Var sjukt imponerad när han hade gjort det och sedan kunde springa bokstavligen och kissa.

  Hoppas du får bra svar där på dina prover :).
  Jag har just nu Tresamme och sedan Ida Wargs hårmask :).

 7. Ja jag vet hur de är haft uvi typ 3 ggr i mitt liv fy fan värsta va då de int gick o hålla tätt de gick bara inte 🙁 de sved som fan också då hade uvin blivit så illa 🙁 fick penecillin dricka varm citron vatten tills ja blev illamående 🤮 hoppas att provsvaren är bra 😍

 8. Förstår det var kämpigt att hålla sig ifrån att kissa speciellt på morgonen liksom🙈❤️ jag brukar använda happy crazy mine till håret 😍👌

 9. Ohhh jag hade fått panik att inte få kissa alltså! Haha. Frukost är jag van att strunta i, önskar det vore tvärtom. Men kissa, det är ju ett måste haha! Hoppas du får bra resultat av proverna! Ha en fin Fredag! 🙂

 10. Å nej fyyyy det är verkligen svinjobbigt när man är så där galet kissnödig så det känns som blåsan spricker hahaha! 😂
  Hoppas du får en bra fredag! ❤️ Kram!

 11. åh jag skulle gärna vilja testa produkter i från det här märket använder just nu maria nilla 🙂 jobbigt att va kissnödig herla tiden 🙂

 12. Jag skulle behöva nya produkter till mitt hår. De här är kanske bra för mig. Skriv gärna mer om vad du tycker om dem 😃 Bra tips är intressant.
  Kram 🤗

Kommentera