Det är viktigt att upptäcka nya saker

Halloj.
Vilken dag jag och grabben har haft idag.. Vi vaknade som vanligt lite tidigare än vad jag önskar, busade loss i 3 timmar innan han somnade om.. Passade på att få lite sömn då jag också. Sen gick vi ut en sväng då jag tänkte att han skulle få prova att gunga lite.. Vi har en lekpark när man går över vägen bara, den är inte mycket att hänga i julgran helt ärligt men det är ju bättre än ingenting 😊

Han tyckte det var lite läskigt I början såklart men sen gick det bra. Han är fortfarande lite för liten insåg jag så han fick inte sitta där speciellt länge

❤️❤️❤️❤️

Sen testade vi lite rutschkana och jag vet inte riktigt vad han tyckte om det 😂Han var tyst och rörde inte en min vad jag kunde se haha.

Vi satte oss i sandlådan en stund och det tyckte han var spännande, han drog sanden mellan fingrarna och var otroligt fascinerad. Men han försökte inte äta sanden iallafall, det kommer väll antar jag.

Sen mötte vi upp våran granne och gick en liten promenad vilket var riktigt mysigt.

Det har inte hänt så mycket mer idag faktiskt. Men det har varit händelserikt för grabben iallafall, viktigt att upptäcka nya saker. Hur har er fredag varit ?

13 reaktioner till “Det är viktigt att upptäcka nya saker”

  1. Ibland är det enkla i tillvaron det bästa. Det låter som du haft en lugn och skön dag. Med din son. Kul med en lekplats i närheten även om den inte är så utrustad. Ha det bra. 😃

  2. Å jag minns den där tiden då barnen var små, man vakna, låg kvar i sängen för att sen somna om😅 låter som om ni haft en mysig dag.

  3. åh men vad roligt för honom att få testa lekplatsen lite. ❤ Min fredag har varit väldigt mysig , mycket egentid vilket känns var så behövligt ❤ kram

  4. Vår fredag har varit lite småtråkig, har inte hänt alltför mycket och som mest har vi haft fredagsmys! Jag måste få säga att din lilla pojk har ju jättefina ögon! Så himla söt han är!

  5. Tiden när de sover middag kan jag sak a ibland, man han lite mer då och fick en stund för nedvarvning men Logan sover inte längre middag, nu är han ju två men det gör att jag är lika slut som han när kvällen närmar sig nu när man är hemma mycket och behöver hålla igång hela tiden. Skönt att komma ut och gunga lite, det gjorde vi med

  6. Men så roligt ändå att så smått börja ta med honom till lekplatsen…och den är säkert stor för honom just nu och kommer att räcka ett tag….snart kommer han inte vilja gå därifrån, när han väl insett tjusningen med det hela.

Kommentera