Min granne har dåligt inflytande på mig 😘

Idag har vi varit iväg en sväng för att handla… Tanken var att vi skulle slänga kartonger också men självklart glömde vi dem hemma.. Kom på det när jag såg dem i köket såhär på kvällskvisten. Det var ju en av de största anledningsrns till att vi skulle iväg överhuvudtaget 😬. Det kommer fler gånger vi kan ta med dem så det är ingen fara så, mest frustrerande.

Vi var in på granngården för att köpa lite blomster till vår uteplats. Vi har fått lite sparkar i baken av min mamma samt vår härliga granne om att vi borde ha lite blommor där haha. Så nu har vi det, nästa steg är väll att plantera i rabatterna också? Fast jag tror det blir nästa säsong.. Känner inte att jag har tid eller ork helt ärligt. Men nu är det lite tjusigt där ute iallafall. Vi köpte även två tomat plantor varav en är körsbärstomater och den andra är vanlig, samt en chilipeppar planta. Det känns lite roligt faktiskt, vi har ju aldrig hållt på med blomster och plantor innan. Tror minsann vår fina granne har dåligt inflytande på mig😂😉

Vi hämtade även ut ett paket från lager 157, Micke var snäll och köpte en vindjacka till mig för ett par dagar sedan. Kände att jag behövde en ny jacka och just en sån var jag hört ska vara bra. Den sitter som ett smäck iallafall.

Visst är den snygg?

I vanlig ordning så vart det att vi handlade lite mat också. Passade på att få hem lite morötter och dipp som jag ska mumsa i mig ikväll till någon bra serie 😊

Vad ska ni göra ikväll? Jag hoppas att ni får en fin lördagskväll ❤️

24 reaktioner till “Min granne har dåligt inflytande på mig 😘”

 1. De är så roligt med växter blommor 😀 ja ser framemot att få fixa på våran balkong då våren verkligen har visat sig mer 🙂 Åhh morötter är så gott

 2. Men ja, den där jackan var supersnygg 👌

  Ikväll blir det serie, en skål med godis och chill i soffan.. Som dom allra flesta dagarna nu för tiden faktiskt 😅

 3. Älskar lager157, de har bra kläder till bra priser. Snygg jacka han köpte till dig 😊 Blir säkert jättefint med lite blommor i trädgården, det livar upp liksom 🌺🌸

 4. Haha, det är typiskt att glömma skräpet så åker man fram och tillbaka med det flera gånger 😅
  Vad kul med lite nya blommor. Så fint 🌸

 5. Blommor och växter är ju hur roligt som helst! Särskilt de man kan äta 😉

  Den jackan fick jag info om på mail å blev lite intresserad faktiskt 😛 Du får berätta hur den känns utomhus i blåsten 🙂

  Pöss å kram

 6. Jag håller när man kommer på en sak som man ska göra. Men glömmer det. Det är så frustrerande. Jag blir trött på mig själv. Lägger det ansvaret på mig själv. Fast vi är två. Så dumt, jag vet. Det tar energi. Sen ligger det där & gror tills man tar tag i det.
  Vi borde med fixa lite blommor 💐 till lite olika ställen här hos oss. Men samma som ni så har vi heller inte hållt på med så mycket blomster & plantering förut 🙂. Sen har ett annat projekt tagit tid här hemma hos oss. Så lite därför har vi inte tagit tag i det.

  Snäll sambo 😊.
  Ikväll har jag suttit vid datorn. Kollat lite program & så.
  Ha det fint! 🌸

 7. Just i år saknar jag en trädgård att gå och pula i. Har aldrig känt så i hela mitt liv men nu behöver jag verkligen det.

 8. Jag tror bestämt att din granne har ett gott inflytande på dig 😃. Det fantastiska med blommor är att man inte behöver så mycket för att det ska se fint och mer ombonat ut, oavsett om det är ute eller inne…fortsätt så, men helt i din egen takt, det ska ju inte bli en belastning eller tvång

 9. Så fint att få dit blommor, ska börja vi med snart, lite för kallt på nätterna här än bara. Det såg ut att vara en jättebra och skön jacka

 10. Åh måste också köpa nya blommor till mina blomsterlådor på balkongen. Vädet är inte att hurra för dock så bara dom inte fryser på natten av kylan

 11. Jag tycker din granne verkar ha bästa inflytandet på dig. Det finns inget härligare än uteplatser och trädgårdar som är i ordning och mysiga trädgårdar

 12. Men nej så jobbigt när det blir så där tokigt. När man glömmer anledningen till att man gav sig iväg över huvudet taget. Som min man som går till affären men köper allt annat än det som han gick dit för.. Men nu ska jag inte hänga ut honom. Jag kan ju göra exakt samma sak….
  jag vill också plantera lite nytt i trädgården, säger det varje år men jag kommer liksom inte till skott. Så mycket annat hela tiden som pockar på uppmärksamheten.

Kommentera