Förvirrad

Vilken dag det här har varit.. Vi klev upp vid 4.30 och latjade runt till 7 snåret då det var dags för vila. Efter frukost så tog vi oss en promenad då vädret visade sin bästa sida idag, eller ja kanske inte bästa men den bättre sidan haha. Sen kom min älskade mamma och underhöll Charles medans jag städade.. Det behövdes verkligen ska  ni veta, ser var både stökigt och skitit. Jag hinner ju inte med och städa på samma sätt längre, sen sover jag ju oftast när han sover. Men nu är det rent och fräscht här hemma igen.. Ska försöka hålla efter innan det blir sånt kaos igen.

När mamma åkt så försökte jag få grabben att vila lite till då det bara vart en kortis på förmiddagen.. Men vet ni? Han vägrade så det var bara att gilla läget. Kände mig så sjukt rastlös så jag bestämde att det fick bli ytterligare en promenad, vem vet han kanske kunde somna en stund i vagnen? Icke sa nicke, han satt och gurglade, jollrade och skrattade. Han var på världens bästa humör helt enkelt. Det började att regna så vi gick hem efter en stund.. Men det var riktigt skönt att vara ute och röra på sig.

Har suttit och försökt få tag i mina betyg under dagen också, vilken jäkla process. Skolan sa att jag skulle höra av mig till ett ställe och det stället menade på att så var det ju inte alls. Men tillslut så kom dem på att så var det ju visst det. Nu är det bara stressen över att de ska hinnas hem innan sista ansökningsdagen på utbildningen.. Vilket är den 7e juni så jag hoppas på det bästa. Det står nämligen att betygen behöver finnas uppladdade i samband med ansökan, medans de jag pratade me didag sa att då var inte fallet. Jag är riktigt förvirrad så jag ska chatta med en studievägledare imorgon kväll och få ordentliga svar.. Får se vart det leder.

Grabben sover nu och vi ska snart äta lite middag, vad gör ni ikväll?

18 reaktioner till “Förvirrad”

 1. Hej fina du! Såg att du var intresserad av att bli intervjuad. Skulle du kunna skicka till mig på instagram dm eller fb? Samma namn där, så vi kan diskutera och jag kan skicka över frågorna och så. Ha en fin kväll! Kram

 2. Haha men åh lillen då, jobbigt när de inte sover när man gärna vill! Men skönt att ha kommit ut på promenixer i alla fall, idag har vi haft det så fint 😀 <3

 3. Så härligt med en sådan nöjd och glad kille under promenad 🙂 skönt att du kunde städa också, man mår mycket bättre när det är rent och fint runt omkring!

 4. Men så skönt det är att ha en mamma/mormor som kommer och hjälper till med den lille så att du får städat undan lite. Får hoppas han sover längre i morgon nu när han inte sov så mycket på dagen idag. Finns inte dina betyg på antagning.se eller beda? de brujar ju ha allt

 5. Hoppas att du fick vila lite på kvällen! Fy vad jobbigt att inte få något klart besked, hoppas att det löser sig

 6. Vad skönt att Challe var på bra humör men mindre roligt att han inte ville sova :/ Busunge!!
  Hoppas att du får rätt svar om utbildningen och att betygen hinner att komma ;D

 7. Skönt att vara ute på promenad 😊 jag och sonen började gå igår och vi ska försöka med det minst varje dag 😊.. Så söt grabb du har 😊 hoppas du mår bättre snart

 8. detta med att jaha betyg känner jag igen! Jag har precis gjort desamma nu. betyg som är 15 år gamla och jag måste försöka gräva fram, inte lätt ska jag erkänna!
  hoppas dina betyg kommer i tid 🙂

Kommentera