Fartfylld dag

Hejsan.

Det har sannerligen varit en fartfylld dag idag.. Jag o grabben klev upp vad kvart i fem, jag fick alltså lite sovmorgon.. Såg att Micke sov gott i sängen och kom då på att han var ledig idag, kände för att vara snäll så han fick sova vidare. Han får däremot kliva upp imorgon med grabben då han är ledig då med. Får dock se hur det blir med den saken 😉

Min syster, hennes kille och Max kom förbi på lite hallonpaj idag.. Vi har inte setts på länge och jag hade verkligen saknar dem så det var så mysigt att ses. Grabben är ju i en fas där han blir lite blyg och rädd för nya människor så han vart lite ledsen till och från. Ja nu är ju inte syrran med familj nya människor, men vi har som sagt inte setts på länge och Charles kommer ju inte riktigt ihåg dem tror jag.

När dem åkt hem så gick jag och Charles ut på en promenad, eller ja den andra promenaden för dagen faktiskt.

Jag älskar att vara ute och gå och rensa tankarna.. Hittade ett el ljus spår vid sjön och när jag skulle gå en liten sväng där och se mig om var det en äldre kvinna som sa ”Här kan du inte gå med barnvagn”. Svarade något i stil med att det kan jag väll visst göra.. Vände dock på klacken ganska snabbt för jag orkade inte med bittra människor 😊

Charles somnade väldigt snabbt när vi kom hem..Så då passade Micke och jag på att grilla lite kyckling klubbor till middag, riktigt mumsigt.

Har ni haft en bra dag? Har ni gjort något roligt idag?

12 reaktioner till “Fartfylld dag”

 1. Det var väl den konstigaste kommentaren, du kan inte gå här med barnvagn, mig veterligen kan man inte föbjuda någon att promenera med barnvagn, sen kan det ju vara olämpligt men det bestämmer man ju själv. Verkar ju alla fall ha varit en skön promenad…

 2. Bästa är att ta en promenad spec när vädret är så här fantastiskt! Vi har haft bedårande väder stod i bara linne på balkongen o de är första gången ja inte frös 😀 Tidigare i veckan o man stod i en hoodie va de svinkallt – de blåste som satan hahah

  Vilka fantastiska bilder du har tagit ♥️❤️😍

 3. Håller med om att promenad är en av dom bästa grejerna när man vill få huvudet rensat lite 🌸
  Men vadå inte kan gå där med barnvagn? 😂 det var en superkonstig sak att säga!

 4. Alltid promenerat mycket, både innan barnen och sen med vagn, älskar att promenera och rensa tankar, motionera och bara njuta av naturen. Mysigt med besök, han vänjer sig nog snart, Logan är blyg när någon kommer men glömmer det lika snabbt

 5. Man blir värkligen så otroligt trött på hur folk beter sej och lägger sej i saker dom inte har med att göra 🥰

 6. Skönt med sovmorgon för mannen. Vad mysigt med besök och vad gott det låter med hallonpaj. Vilken konstig kommentar av kvinnan. Hon ville säkert ha vägen för sig själv…. Hoppas att du får en bra fredag.

 7. Mysigt med en fika och träffas lite. Hoppas blygheten går över.
  Visst är det skönt att vara ute och promenera och bara låta tankarna flöda 😊

 8. fördelen med tonåringar… man får sovmorgon =)
  nä skämt o sido vi gick upp var sin dag på helgerna så någon fick sova lite längre än sex =) härligt med solpromenad

Kommentera