Jag vill flytta tillbaks

Hej på er.

Igår så var jag och Charles med min mamma i norrtälje, vi handlade hem lite mat och så. Jag bodde ju i norrtälje som barn och varje gång jag är där så säger jag ”Åh vad jag vill flytta tillbaks hit”. Det är en sådan vacker liten stad tycker jag, har fortfarande barndomsvänner som bor kvar där, som jag för övrigt aldrig hälsar på.. Får nog bli ändring på det. Nu vet jag inte om jag någonsin kommer ha möjlighet att flytta tillbaka dit, men tanken är fin och man vet aldrig vad som händer de närmsta åren. Trivs superbra här i rånäs och jag menar inte att jag vill flytta nu.. Men kanske när jag är pensionär 😂

Det hände egentligen inte så mycket mer igår, vi tog en promenad på 10 minuter.. Försökte göra grabben nöjd men det var svårt under eftermiddagen, därav den korta promenaden.. Han var extremt missnöjd i vagnen, vilket jag tycker han måste få vara ibland också. Han var riktigt trött igår faktiskt, det är ju så mycket som händer hos honom nu. Ständig utveckling och så menar jag. Får se om han är på bättre humör idag .. Det tror jag att han är så han sov extra länge, jag fick sovmorgon till 4.50 och det är inte illa.

Får se om vi tar bussen till Rimbo idag för att köpa plåster, jag har fått superfina skavsår 🙈Kommer alltid såhär års även fast skorna är gamla 🙈

Vad ska ni hitta på idag?

9 reaktioner till “Jag vill flytta tillbaks”

  1. I och med att jag alltid bott här så kommer jag nog ha kvar en lägenhet här, men vill nog bo i Karibien när jag blir pensionär.
    Det är iallafall min dröm 🙂

  2. Kul att vara tillbaka där du är uppvuxen, det är alltid kul 😊.. Förstår att du vill flytta tillbaka dit men ni kanske kan resa dit lite oftare ?
    Jag ska på APT för vikarier om en stund inför sommaren tror jag det är dom va så hemlighetsfulla haha

  3. Åh ja förstår delvis känslan ja bor ju kvar samma ort som jag växt upp och de är så mycket folk man skulle sakna om man flytta känner jag inte ❤️

  4. Ibland är det bättre att bara längta och drömma lite eftersom det sällan går att återskapa saker som man minns dem och blir kanske lite besviken…du kan ju fortsätta att hälsa på. Inte alltid lätt att få de små att vara nöjda, men det är en del av småbarnsåren..och trotsåren… och tonåren…med olika sätt att uttrycka missnöjet :-). Men de är lika underbara och älskvärda ändå

Kommentera