Längtar

Hejsan!

Nu har ser varit tyst här i ett par dagar, det har varit skönt att fokusera på annat än skrivandet faktiskt. Så fort jag känner lite stress och press att det måste upp något vettigt här så pausar jag ett tag. Det är viktigt kan jag tycka..

Igår så blev vår älskade Charles hela 9 månader, det är sjukt vad tiden går fort. Det känns som att det var igår han kom till världen.. Han är en sådan glädjespridare, han får oss att skratta flera gånger om dagen.. Helt fantastiskt härligt.


Idag så var vi iväg och handlade lite.. Vi köpte bland annat en stavmixer, tanken är att jag ska göra egen mat till challe, det blir ju så dyrt i längden med burkmat.. Han kan gott och väl det vi äter tycker jag.. Han har fått smaka en del och har gillat det, så nu börjar mixandet😉
Var in på present affären I Rimbo och kikade lite också, vi hittade en bricka som vi tyckte om och den fick följa med oss hem.

Sen har det inte hänt så mycket mer än att vi grillade lite till middag.. Samt att jag duschat..

Imorgon är det min första morsdag.. Men jag kommer spendera dagen på jobbet från 8-20.30..Tänkte inte ens på att det var både mors dag och pingst 😂. Men det gör faktiskt ingenting.. Jag behöver pengarna och ett litet avbrott från vardagen.. Inte jobbat sedan i mars. Snart drar mitt sommar schema igång också, jag är riktigt taggad faktiskt. Längtar 😊

Hur har ni det? Mår ni bra?

12 reaktioner till “Längtar”

 1. Så söt han är!
  Tror säkert det är även nyttigare att göra barnmaten själv. Inga tillsatser eller så 😊

 2. Hoppas du får en bra morsdag trots jobb. Smart med stavmixer när man ska puréa mat till barn, billigt också 🥰

 3. Jag hade faktiskt också glömt att det var pingst, uppmärksammas inte direkt här hemma 🙂 Visst går det fort, håller helt med! Våran lilla blir snart 3 månader, men hon kom ju igår! Hoppas du får en fin dag trots långpass 🙂

 4. Skönt att kunna fokusera på annat. Men nio månader? Så fort tiden går.
  Smidigt med en stavmixer så man kan göra maten själv.
  Men såå gott med grillat. Hoppas du får en fin morsdag trots jobb. Här är det bra.

 5. Om ni bara visste. Tiden verkligen flyger verkligen iväg. Vår lilla prins blir två om två månader vilket känns obegripligt hur tiden kunnat gå så fort! 🤭

 6. Grattis på din första mors dag och hoppas att du får en underbart fin dag 🙂 Nio månader går verkligen super fort med 🙂

 7. Åh…även om man älskar att vara mamma så är det fantastiskt att få komma in och jobba lite då och då och bara var sig själv. jag tycker det är bra att mixa maten till honom själv…se upp bara så att det inte blir för mycket kryddor och ffa salt, ni får krydda er egen mat efter det att ni tagit undan till honom…stavmixern är väl en småbarnsförälders bästa vän.

 8. men oj är han redan så gammal haha, jag tyckte också det var typ nyss du fick honom haha. Älskar brickan btw super fin och mysig 😍😍 kram

Kommentera