Mysig dag

Hejsan.

Idag är jag inte lika seg som jag varit de senaste dagarna.. Grabben har ändrat sitt sov mönster och vaknar nu tidigast vid 4.40.. Innan var det ju vid 4 så jag är nöjd. Eller ja han vaknar ett par gånger per natt och vill ha lite käk.. Han hade lite svårt att somna om direkt efter matningen vid 3.. Tog väll kanske 5 minuter och det brukar ta 1 minut. Men jag klagar inte så jag tycker han är duktig som tusan.

Igår så hade vi en riktig mys dag. Först kom min mamma förbi och vi åkte iväg en sväng, handlade lite och så.. Det är så fint att se Charles och min mamma tillsammans, han skrattar och ler hela tiden.

När vi kom hem och han hade vilat lite och jag städat lägenheten så tog vi en kort liten promenad i värmen. Jag försöker hålla mig i skuggan så mycket som möjligt.. Det är ju galet varmt för challe i solen.. Efter promenaden så satte vi oss ute på gården och inväntade att Micke skulle komma hem..

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Sambon är ledig så vi får se om vi bara är hemma. Jag vet att jag ska slänga ihop en rabarberpaj och kanske något annat, samt ta promenader.

Vad ska ni hitta på idag?

8 reaktioner till “Mysig dag”

  1. Jag har jättejobbigt med att vistas direkt i solen, så jag försöker hitta de skuggiga platserna, annars får jag hålla mig inomhus. Just nu kollar jag på Skilda Världar men ska nog pausa och läsa lite =)

  2. Skönt att han sov lite längre. Fyra är ju galet tidigt även för mig som gillar tidiga morgnar…. Mysigt att träffa din mamma och att se Charlie och henne tillsammans. Håller med om att det är varmt men här är vinden ganska kall så det fläktar skönt.

  3. Skönt att sova lite längre 🙂 Ja idag blir de grilla med vänner sen får ja se 🙂 är ledig fram till söndag så vill njuta o göra nå vettigt hahah även om ja kört en diskmaskin tidigare idag

  4. Skönt med promenader men jobbigt när det är för varmt. Gott med paj 😋 Han är otroligt söt.

  5. Igår blev det att handla studentpresent till sambons lillebror som tar studenten imorgon, ska försöka fixa studentpresent till min lillebror också som tar studenten nästa helg!!

Kommentera