Det är ju tur att han är söt

Hejsan.

Idag känner jag mig seg som tusan.. Jag som var så mallig igår att challe sover lite längre.. Isag slog han upp ögonen vid kvart i 4🙄. Skit drygt men det är som det är.

Igår så slog jag på stort hörrni.. Hade fått lite rabarber av en granne så jag bakade en paj och bjöd över Jannika och Jonathan på fika..
Det vart en kortis få jag skulle ha ett video möte under eftermiddagen.. Men det var riktigt trevligt att ha lite fika gäster.

Det hände inte så mycket mer än så igår faktiskt.. Eller jo det gjorde det ju..

När Micke öppnade kylskåpet så var Charles väldigt snabb på att ta sig dit med sin gåstol. Han greppade Rhode Island dressingen och tuggade på 😂. Han har aldrig varit så snabb innan kan jag säga. Tur han är söt iallafall.

Idag har jag lite att ta itu med och när allt är klart så kommer jag skriva om det här i bloggen.

Hoppas ni får en fin dag ❤️

12 reaktioner till “Det är ju tur att han är söt”

  1. Här blir det inte så mycket bakande längre… Har en sambo som ska gå ner i vikt så hade jag bakat hade jag fått äta allt själv… Får väl försöka hitta något nyttigt recept… Paj äter hon inte! :/

  2. Åhh vad gott 😊.. Ja ibland vaknar barnen tidigare än vad dom brukar men när Karim vaknar så tidigt brukar jag kunna lyckats att få honom somna om 😊.. Ha en bra dag

  3. Ha ha ja, man kan komma undan med mycket bara man är söt….och jag håller med, det är han ju. Rabarbepaj är så gott…jag ska ut och plocka in en massa av våra rabarber idag och ska även prova att torka lite till te som Elin Kangas tipsade om i sin blogg i går…..

Kommentera