Jag vill ha en swimming pool

Detta inlägg är i samarbete med poolgiganten.se

I flera års tid så har jag haft problem med mina leder, oftast under vintern och hösten. Under våren och sommaren så blir det oftast betydligt bättre och det har med värmen att göra faktiskt. Solen är bra på många sätt tycker jag.

Men under hösten och vintern så blir det helt ärligt lite kämpigt för mig, får svårt att gå längre promenader och sådana saker. Det finns väldigt mycket man kan göra för att lindra det hela. Sträcka ut kroppen ordentligt, göra lite gymnastik och massera där det värker. Jag försöker undvika att ta värktabletter i den mån det går. Det jag oftast gör är att åka till badhuset och simma ett par längder i veckan. Det är så otroligt skönt för både kropp och knopp.. Samt att man tränar ju hela kroppen på det sättet, och jag får inte ont när jag anstränger mig i vattnet. Nu var det rock ett tag sedan jag tog mig till badhuset i ärlighetens namn. Hinner inte riktigt med det sen Charles kom.. Givetvis kan man simma i sjön också, men jag tycker inte om det lika mycket som i en pool.

Har under många år tänkt att jag borde skaffa mig en villa med en gigantisk tomt.. En tomt med en swimming pool vore inte helt fel. Att kunna simma när jag vill utan massor av andra personer i poolen är rena drömmen.. Bara jag, vattnet och mins tankar. Kanske lite mysig musik på det? Har man en egen swimming pool så kan man ju simma vilken tid på dygnet som helst tänker jag. Åh hur härligt vore adet inte att göra det i solnedgången? Nu svävar jag iväg i mina drömmar här känner jag, men vad gör det?

Gillar du att simma och kan lik som jag tänka dig att ha en swimming pool hemma?

3 reaktioner till “Jag vill ha en swimming pool”

  1. Det är en dröm vi närt länge, en egen swimingpool…vi har absolut plats till en, en riktigt stor en också, men dessvärre inte riktigt ekonomin till det och det krävs ju en hel del skötsel också. Innan Coronan brukade jag åka till mitt gym där de har en uppvärmd pool som vi tränar i…det är guld värt för min värkande kropp.

  2. Så härligt att kunna ha en egen swimimgpol på tomten men vi har sjönbrevid i stället 😊

Kommentera