Utvecklingssamtal med mig själv ~Vad ger mig energi

Känner att det är dags för ett litet utvecklingssamtal med mig själv, det är väll mer än en vecka sedan nu? Dagens fråga lyder

Vad ger mig energi?

Oj det är ju så väldigt mycket som ger mig energi.
Att lyssna på en riktigt bra låt, att ta en promenad eller att baka, solen och havet är riktigt sina energikällor för mig. Men självklart så går ju denna fråga djupare än så.. Att prata med personer som har samma tänk som mig ger mig energi också.. Sen är det såklart min son.. Jag kan vara hur trött som helst, hur sliten och dränerad som helst. Men ett leende från honom är det bästa jag vet, jag fylls med både kärlek och energi. Vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan honom.. Vad gjorde jag innan han kom till världen undrar jag?

Såhär svarade jag på frågan 2019. Känner precis likadant nu också, men livet har ju förändrats en del så att säga ❤️

Vad ger mig energi?

Solen har alltid givit mig energi men under vintern så har solen knappt kikat fram här där jag bor. Idag står solen högt och jag känner mig väldigt rofylld och piggare. Jag har alltid älskat havet/sjön trots att jag var med om en drunknings olycka som barn. Vattnet fyller mig med energi och harmoni. Efter en dag på sjön så mår jag riktigt bra och är fylld av positiv energi. Ärlighet,passion,kärlek och vänskap värderar jag väldigt högt då det ger en massa energi.

Vad ger dig energi?

9 reaktioner till “Utvecklingssamtal med mig själv ~Vad ger mig energi”

  1. Åh det är verkligen så många saker som ger mig energi som även ger dig energi, så kul att få läsa! 😀 Älskar bland annat att vara ute och promenera, underbart <3

  2. Så klokt att rannsaka sig själv lite då och då! Jag får också energi av mitt barn. Det är det allra bästa. Annars tankar jag energi när jag är hemma med min kärlek, hund och tränar. Då kan jag återhämta mig 🙏🏼

  3. Tänk vad mycket ett barn kan ge en. Vet inte hur många gånger jag har varit på dåligt humör och barnen har kommit och kramat mig och sagt att dom älskar mig. Då har jag smält, och all blivit på mycket bättre humör.

  4. Under den här perioden med corona och utegångsförbud så har jag lärt mig att frisk luft, sol och friet ger mig energi och glädje.
    Ikväll fick vi veta att barnen inte längre har utegångsförbud och vi kan nu röra oss fritt utomhus. Jag fylldes genast med MASSOR av energi.

    kram kram

  5. Sådan intresant ämne ❤️ jag får mest energi av att göra youga och långa promenader 🥰

Kommentera