Mardrömmar

Här ekar det tomt hörrni.. Det har verkligen varit mycket den senaste tiden. Jag har jobbat en del och inte haft varken ork eller inspiration att skriva några rader här inne. Men nu ska vi se om jag lyckas komma igång igen 😊

Hur mår ni? Jag mår rätt så bra faktiskt förutom att jag har ont i kroppen, vet inte om jag ligger konstigt när jag sover eller om jag spänner mig i sömnen. Har börjat drömma mardrömmar igen så det kan ju vara så att jag spänner mig en hel del omedvetet?

Det ska ju bli sådär dra åt helvete varmt den här veckan, jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Tänker på grabben.. Kommer bli ett heltids projekt att hålla honom sval. Jag avskyr ju att vara inomhus en hel dag, men det är det som gäller nu. Hoppas på svalare dagar så småningom. Det går gärna vara varmt men jag tycker 31 är lite väl mycket. Mellan 20 och 25 är helt okej 😊

Igår kväll så tog vi oss en promenad och det var skönt att rensa tankarna lite.. Har så jäkla svårt att släppa känslan efter mardrömmarna.. Spelar liksom ingen roll att det ”Bara var en dröm” jag blir påverkad iallafall. Speciellt när de handlar om Charles. Bara att inse att det är en sådan period nu och att det förmodligen går över tids nog.

Idag blir vi som sagt inne större delen av dagen, får se hur varmt det är ute ikväll 😊

Vad hittar ni på idag?

6 reaktioner till “Mardrömmar”

 1. Men kul att du tittar in nu iallafall! Man gör det när man vill och orkar liksom. Jag gillar värmen men förstår att det blir ett projekt med bebis.
  Skönt med en sådan promenad då.
  Jag bakar idag sen ska vi ha personalmöte på jobbet.

 2. Ja jag kan också spänna mig i sömnen då jag drömmer marddrömmar så kan mycket väl bero på det vännen 🙁 Jag har inte drömt marddrömmar på ett tag men hoppas jag slipper de för de påverkar ju en väldigt mycket

 3. Det är klart att man reagerar efter mardrömmar, det är ändå saker som stressar upp en och oron släpper inte bara för att ”det var en dröm”. Gällande värmen ska jag försöka köpa en AC eller liknade imorgon, måste verkligen få ner värmen här i lägenheten, det är varmare inne än utomhus här :-o.

  http://www.saramadeleine.se

  Verkar inte kunna kommentera din blogg. Undrar om det är för att du inte har Jetpack?

Kommentera