Matkassetopplistan

Detta är ett inlägg i samarbete med matkassetopplistan.se

Hej.
Någonting jag verkligen uppskattar är att stå i köket och laga mat, men det ska vara enkelt.. Att det tar lite tid ibland är inte hela världen, men sen jag började jobba så känner jag inte att jag har lika mycket inspiration eller tid att stå och laga mat i en längre tid. Det jag kan tycka är knepigast är att planera måltiderna.. Försöker ofta leta inspiration på nätet men även det kan vara  förvånansvärt o inspirerande, just det här med att hitta goda maträtter. Det finns någonting som kan underlätta vardagen väldigt mycket och det är matkassar med färdiga recept. Utbudet att matkassar är idag väldigt stort och det kan vara svårt att hitta den som passar just en själv. Matkassetopplistan kan då vara en bra hjälp för att hitta just ens egna favorit.
Jag har kikat runt lite och tycker alla verkar helt suveräna.. Det finns så mycket alternativ och någonting för alla familjer, barnfamiljer och till och med veganer samt för de laktosintoleranta. Riktigt brett utbud med andra ord och det är precis så det ska vara anser jag.

Tyvärr så levereras det inte ut hit till oss i rånäs, men hade det gjort det så hade jag testat hello fresh. Har en vän som får hem den och pratar varmt om den, allt låter så himla gott.

Bara det att slippa traska runt i affärer för att handla en massa mat, och kanske spendera mer pengar än vad som är tänkt. Det blir oftast så för mig iallafall.. Åker till affären för att köpa de ingridienser till en maträtt, kommer hem med massor av annat jag faktiskt inte behöver. Gör ni också så? Det hamnar en massa snacks och godis i varukorgen och det ekar tomt i plånboken till slut. Sen tänker jag att I dessa tider kan det vara sunt att hålla sig undan matbutiker och eventuell trängsel, skönare att få en kasse levererad hem till dörren. För det är ju så att om du inte är hemma av någon anledning så lämnar dem den oftast utanför din ytterdörr.. Super smidigt tycker jag.

Använder ni er av matkasse? Vad tycker du är det bästa med det?

Kommentera