Inskolning..

Hej.
Hur mår ni ?Här är det bra men känner verkligen av det här med att sömnen inte är som den ska. Det blir sena kvällar med studier nu när Charles inte riktigt är inskolad på förskolan ännu. Sen är det fortfarande tidiga mornar . Han sover aldrig längre än till 06.30 och det är otroligt sällan det blir så länge . När han väl är inskolad så kommer han börja vid 7 på morgonen och gå till 13. Då får jag ett par timmar med studier iaf. Men allt känns bra iallafall och i skrivande stund så är vi på förskolan. Jag sitter på deras kontor och har pluggat både igår och idag medan challe är med de andra kidsen. Förhoppningsvis kan jag lämna honom helt på måndag men det får vi se😀

Hur har ni det? Hänt något kul på senaste tiden ?

14 reaktioner till “Inskolning..”

  1. Kul att det är igång med förskola iallafall, kommer nog göra mycket med några timmar sådär.
    Här är det väl sådär går hemma sjukskriven med diskbråck så det hade kunnat vara roligare.

  2. .Det är alldeles nyligen som vår yngsta har börjat gå upp före 07:30. Annars har våra barn alltid sovit till efter 8 -passar mig perfekt eftersom jag inte är en morgonmänniska.

  3. Men så härligt att det går så bra! Och vad skönt när inskolningen är helt klar och du kan få dina timmar till plugg! Förhoppningsvis kanske sömnen också blir lite bättre då!

  4. Fy. Det var tidigt 😅. Men det är väl så det är med barn. Hoppas att det går bra på förskolan på måndag då för han. Såå gullig han är 😃😍

  5. Vad stor han har blivit. Var ju inte längesen jag läste att du var gravid :-)Du kommer säkert kunna lämna snart och du är ju inte längre bort än ett telefonsamtal

  6. Ja det är en period i början när man är helt slut, inte minst när de kör tidiga morgnar och sena kvällar på olika sätt. Killarna kom in i bättre ryutiner när de började förskolan tycker jag, Logan var tröttare på em och somnade tidigare men sov ändå längre och nu när han inte sover middag så får vi 8/10 gånger väcka honom för att vi skall iväg till skolan mm

Kommentera