Det finns tydligen inga dåliga väder

Hejsan .
Vet ni vad ?Nu är challes inskolning klar och han har varit på förskolan i 2dagar utan mig . Dock blev han hemringd igår då de trodde han hade feber, men vad vi kunde se så hade han inte det. Jaja han får vara hemma idag också för säkerhets skull 🥰

Det är så himla trist när det regnar ute , jag vet att det inte finns några dåliga väder utan bara dåliga kläder.. challe har bra kläder men inte jag haha. Hade velat gå ur och leka i parken eller så, jag är en sån som blir galen av att bara sitta inne en hel dag . Vi får se om vi går ut iallafall 🥰. Vad gör ni idag ?

Tänkte att jag ska dra igång med mina utvecklingssamtal med mig själv igen här på bloggen, samt lite music that matters inlägg.. Vad tror ni om det ? Vad skulle ni vilja läsa om? inspirationen är inte superbra då jag inte varit aktiv på flera månader 😂 Challes 1års kalas kanske ?
Hoppas ni får en bra dag 🥰

15 reaktioner till “Det finns tydligen inga dåliga väder”

 1. Så bra att inskolningen gått bra, jobbigt när man måste vara hemma med barnen numera, de ska vara hemma så många extradagar efter att de blivit friska. Vi blev hemma 14 dagar när Stora dottern blev lite snorig och hostig sist, hosta kan ju barn ha jättelänge och de får inte ha det i skolan för då blir de hemskickade..

 2. När man har barn är det nog av stor vikt att införskaffa sig rejäla kläder så att man faktiskt kan gå ut trots regnet! Hehe! Själv älskar jag det, när jag ska gå ut och promenera får det gärna regna hur mkt som helst eftersom jag bara ska gå en runda och hem igen och byta kläder =)

 3. Vad bra att inskolningen går så bra 😊. Nej det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder Hahaha… Man blir rastlös om man bara är inne det är roligare att vara ute och få frisk luft samtidigt

 4. Trodde han hade feber? Mäter man inte sådant innan man tar för givet att barnet har feber? Skönt att inskolningen har gått bra. Jag har inte heller några bra vara ute-kläder. Som tur är så har jag barn som inte vill vara ute i regn…. Idag gör jag inget särskilt. Kurerar min förkylning.

 5. Åh vad bra att inskolningen gick bra. Min son har också blivit hemskickad någon morgon när det påstods att han hade feber, men inte hade de kollat och hemma var det inget som visade feber. Det är lite surt såna gånger.
  Jag har inte heller några helt bra kläder för regn + lek, haha, och drar mig då för att gå ut även om den där känslan av rastlöshet kan infinna sig över att vara inne en hel dag.

 6. Tur att han inte hade feber. Tror dom skickar hem väldigt snabbt när läget är som det är. Utvecklingsamtal med sig själv borde man ha. Vill du dela med dig av det hade jag tyckt om att läsa det.

 7. Förstår att du blir rastlös av att bara sitta hemma och gärna vill hitta på någonting. Det är så typiskt det där – bra kläder till barnen men själv står man och fryser eller blir dyngblöt pga dåliga kläder, haha!

 8. Vilken otroligt söt liten son du har!!😍 Så skönt att inskolningen gick bra. Men jag kan nog inte hålla med om det här med väder och kläder, för hur bra kläder man än har så finns det äkta vidrigt väder!😆

 9. Vad roligt att det har gått så bra. Men usch att bli hemringd så inte roligt för någon av parterna men man får göra det bästa av det

 10. Skönt att inskolning har gått bra 😊👍. Exakt. ”Det finns inget dåligt väder. Bara dåliga kläder” haha 😂.
  Ett utvecklingssamtal med dig i ett inlägg vore kul att läsa 😀. Sen gillar jag att läsa om hur par träffa varann 😊.

 11. Vad kul att inskolningen gick bra 🙂 Ja du dessa väder..ena stunden regn nästa sol för att sedan blåsa som fan..så är det hos oss så är på jakt efter kläder till mina vavvor nu 😀

Kommentera