Materiell lycka

Halloj .
Hur har helgen varit ? Vi har faktiskt haft ser rätt så bra . I fredags så var vi bara hemma och tog ser lungt och det var rätt skönt . Jag pluggade och lämnade in en uppgift på kvällen för att sen gå och sova rätt tidigt . Det är så skönt att lägga sig tidigt , tror klockan var runt 20 när jag la huvudet på kudden😊. I lördags så vs vi iväg och handlade lite grann för att sen återigen ta det lungt hemma.

Igår så var vi hos Mickes föräldrar en sväng , det vart en riktig spontanare faktiskt . Vi var på väg till affären för att köpa lite ersättning till challe då vi glömt det tidigare. Så frågar Micke i bilen ”Jaha vad ska vi göra idag då”. Så kom jag med förslaget att åka till hans föräldrar. Vi handlade lite innan , köpte med oss fika bröd och kaffe.

När vi kom dit så vart challe riktigt rädd för sin farmor av någon anledning. Vet inte alls vad som hände , men han skrek i 20 min innan han insåg att hon inte var så farlig . Mycket märkligt då de träffats förr .. Vi fikade och snackade skit i en bra stund innan vi åkte hem .

Idag händer det inte speciellt mycket, challe är hemma från förskolan men ska tillbaks imorgon är tanken. Blir skönt med lite rutiner igen efter han har varit hemma i en vecka .

Vi beställde en nu diskmaskin förra veckan , i fredags för att vara exakt . Vi fick den levererad idag . Så himla skönt då vår gamla varit trasig i flera månader . Detta kallar jag materiell lycka 😂

12 reaktioner till “Materiell lycka”

  1. Å vi hade inte klarat oss utan diskmaskin med 7st i hushållet 🙈 vår pajade i våras, dagen innan vi hade hyrt ut till 15st vasaloppsåkare.. Paniken som uppstod 😅

  2. Skönt med ny disksmaskin, vår micro ha gått sönder så vi är utan nu ett tag, men har beställt ny som kommer nu vilken dag som, men jag inser också att det blir lite bökigt. Vi var också utan diskmaskin ett tag och oj så smidigt det är med diskmaskin inser man

  3. Vad kul att träffas. Ibland blir det bra när de är spontant 😊 Måste vara skönt med diskmaskin igen. Så fort man är utan ett tag märker man att det är ganska smidigt 😄

  4. Vad skönt att kunna lämna in en uppgift och sedan ta lite sömn. Låter lite som mitt liv hehe 😀
    Åh så skönt när ni fått hem en diskmaskin! Förstår verkligen att det är en materiell lycka 😀

Kommentera