Mamma och student

Att vara mamma och student är verkligen ingen super lätt kombo . Jag har nu studerar sedan augusti och har hittills tagit mig igenom 2 kurser.. Fick fina betyg i både hälsopedagogik och medicin1.. Trots att jag inte ansåg mig att ha de bästa förutsättningarna så gick det bra. Challe hade ju inte börjat förskolan ännu när kurserna började .. Det vart många sena kvällar faktiskt..

Nu när han är inskolad och klar sedan några veckor tillbaks så går det bättre med studierna. Han är på förskolan mellan 7-15 och han trivs verkligen.. Ja han har ju inte sagt det rakt ut för han kan ju inte prata ännu , men som jag förstått det så går det verkligen bra . Han är riktigt glad när han är där , förutom vid lämningen . Men det brukar ordna upp sig rätt så snabbt 😊

Förra veckan så började jag läsa två nya kurser och det är Vård och omsorg samt psykologi. Spännande faktiskt 😊

Hur har ni haft det ? Hänt något roligt den senaste tiden?

Kommentera