Låna utan inkomst

Detta inlägg är i sammarbete med lånutaninkomst.nu

Det här samarbetet har jag faktiskt sett fram emot att dela med mig av, anledningen till det är för att jag själv använt mig av den här tjänsten.
För en tid sen så behövde jag ett lån av olika anledningar men jag visste inte riktigt hur jag skulle bära mig åt. Skulle jag kontakta en bankman, vilken bank skulle jag vända mig till? Det var så många frågor och jag kände mig villrådig. Jag tyckte att det var så himla mycket att tänka på och jag var inte alls insatt i det här med räntor och liknande. Av en slump så kom jag i kontakt med en sida på internet vid namn Låna utan inkomst som hänvisar till olika banker som ger lån till personer som inte har fast eller är utan inkomst. Detta är då ett företag som inriktar sig på att jämföra lån hos olika banker och låneaktörer. Det är så att bankerna arbetar på liknande sätt men erbjuder olika typer av avtal. Jag som timanställd och student har ju olika inkomst varje månad , ibland ingenting alls utan bara csn. Många banker nekar en när man har väldigt rörlig inkomst om den är låg så att säga.
Sen är det ju så att ibland sker det saker i livet som gör att man blir tvungen till att ta ett lån , man kanske inte har någon i familjen som kan ställa upp heller. Jag hade inte det och då fick jag gå den här vägen .. Men känner lite såhär att problemet löste sig men fick istället ett nytt problem, att betala av den nya skulden . Men det är inte ett lika stort problem som det första var , jag har inga problem med att betala igen lånet . Men det är ALDRIG kul med extra utgifter varje månad en tid framöver. Som sagt nöden har ingen lag ibland

Det är verkligen super viktigt att jämföra lån innan man tar ett beslut. Här kan du enkelt jämföra och vara noggrann innan du bestämmer dig . Se till att tänka efter ordentligt att du är trygg med valet innan du signerar någonting. Låna aldrig pengar om du inte är säker på att du kan tillbaka det

Kommentera