Olycksfallsförsäkring

Detta inlägg är i sammarbete med Olycksfallsförsakring.se

Hej.

Efter jag skrev och berättade för er om att Charles blivit knuffad på förskolan och fått en bula.. Så började jag tänka på försäkringar .. Helt ärligt så är han oförsäkrad, eller jag har inte skaffat någon till honom iallafall. Jag hade en utökad gavid försäkring när han låg i magen , och tänkte liksom inte på att skaffa en ny försäkring åt honom. Men allt som hände månaderna efter han var född (operation osv) .. Då var han försäkrad fortfarande , den gällde i 6 månader efter graviditeten också. Men som sagt efter han gjorde sig illa på förskolan så har jag grubbalt på försäkringar.. Det hade ju kunnat gå otroligt illa , och helt ärligt så ä jag livrädd för att detta ska hända igen. Men det var en olyckshändelse och varken jag eller Micke är det på varken barn , pedagogerna eller föräldrarna. Barn leker och stojar och då händer sådana här saker , dom är ganska oförsiktiga faktiskt. Det är svårt att lära barn i 1års åldern och uppåt att vara försiktiga, allt är ju så spännande.Känner att vi alla i familjen skulle behöva en olycksfallsförsäkring , man vet aldrig vad som kan hända . Jag menar Micke arbetar i bygg branschen och ”lever farligt ” nästan varje dag , bara för någon dag sedan så fick han en hammare i ansiktet .. samma dag challe slog omkull. Som tur var så gick allt jättebra för både Micke och Challe.. Men tänk om hammaren hade hamnat på ett annorlunda sätt och Micke fått ”den spetsiga” delen på näsan eller i ögonen? Usch jag blir skakig bara av tanken. Som ni hör så behöver nog vår familj en olycksfallsförsäkring, behöver inte alla det när jag tänker efter? Har du en olycksfallsförsäkring? Vart har ni tecknat den någonstans ?

En olycksfallsförsäkring täcker ju en del bra saker också .

Ekonomisk invaliditet

Medicinsk invaliditet

Ersättning i samband med sjukhusvistelse

AkutsjukvårdKostnader för rehabilitering

Ersättning för behandling vid psykisk ohälsa

Kostnader för hjälpmedel

Ersättning vid dödsfallTandvård

Resekostnadet

Extrakostnader för personliga tillhörigheter

Ersättning vid sjukskrivning

Som jag nämnde innan så behöver nog alla en olycksfallsförsäkring. Man vet aldrig vad som kan hända i vardagen.

Kommentera