Panikslagen

Halloj.

Jösses hörrni , förra veckan var minst sagt.. ja jag kan helt ärligt inte ens komma på ett finare ord för rent förjävlig för Der var precis var den var. Charles fick gå hem tidigare 2 dagar i rad .. Ena dagen fick jag hämta tidigare för han hade fått en allergisk reaktion och var prickig i ansiktet.. Men det hade han varit innan också , men han reagerade på någonting iallafall så jag beslöt mig för att åka och hämta honom . Sen i torsdags så blev han knuffad av ett annat barn och föll i backen ganska hårt som jag förstod det , det resulterade i en bula och som tur var så va det ingen hjärnskakning.

Usch jag va så rädd och gröt floder innan jag hämtade honom. Han var så glad när jag kom och hämtade , han satt och åt lunch 🥰. Allt var som sagt bra men det var verkligen panikartat hos mig. Tror till o med jag skrek i telefonen till pedagogen som ringde att ring ambulans, gör något bara 😂Så han fick vara hemma med mig i fredags för att vila upp sig .

Helgen var betydligt bättre tycker jag , Micke var iväg på galej hos en kollega . Jag och Charles hade sällskap av Mickes mamma från lördagen till söndagen. Det var riktigt trevligt faktiskt. Vi spelade träning och snackade skit. Men vid 22.30 så höll jag på att somna vid matbordet, herregud vad jag var trött😂Sen ställde man ju om klockan till vintertid så challe vaknade vid 4 på söndagen, kändes ju sådär faktiskt. Men idag sov han till klockan 5 iaf😂Hur mår ni och hur har ni haft det ?

Kommentera