Helgen

Halloj .
Hur mår ni ? Här är det faktiskt bra trots att jag är lika trött som en spade 😂
Jisses vilken storm det är ute , jag trodde helt ärligt att jag och Challe skulle blåsa bort när vi gick till bussen mot förskolan imorse, jag fick helt ärligt hålls i vagnen lite extra . Men det är ju november ni och då stormar det ofta , eller ja det regnar ofta iallafall .

Insåg igår morse att vi inte varit utanför dörren på hela helgen, men det har varit riktigt skönt att bara vara hemma också. Challe har röjt runt som tusan medans Micke och jag har kollat på film , ja självklart har vi ju lekt med challe också . Men vi har kunnat koppla av på ett annat sätt.

Han har börjat leka mer själv och behöver inte ha oss precis brevid . Det är även så att lämningarna på förskolan går betydligt bättre nu också , han verkar inte bry sig om att jag går och det är riktigt härligt .

I helgen så hade vi besök av Mickes föräldrar, vi hade lite knytkalas och slängde ihop lite tacos . Alltid lika gott och trevligt .. Jag fick chansen att använda mitt nya taco det ifrån modern design , det är så himla fint 😊

Vad har ni gjort i helgen ?

9 reaktioner till “Helgen”

  1. Ja fy vad det blåser idag! Men vad mysigt med besök och att äta tacos nu blev jag hungrig 😅 vi har tänt ljus för sambons pappa och jag har tänt ljus för mina släktingar. Annars har vi bara tagit de lugnt och myst med våra tjejer ❤️

  2. Det låter som att ni haft en riktigt härlig helg. För mig blev det jobb i helgen, men däremot ledig idag istället. Tog en långrunda med min lilla hund precis och det blåser rätt bra här med. Däremot var det förvånansvärt varmt, så jag upptäckte snabbt att jag var rätt felklädd.

  3. Ja, väldigt blåsigt ute imorse när jag var på långpromenad med lilla dottern Amy också..bra att allt fungerar bra för honom på förskolan och det låter som ni haft en trevlig helg. Vi firade halloween lite smått här hemma med utklädnad och godis och mat..men blev varken halloweenfest eller bus eller godis i år pga rådande läge men var trevligt ändå

  4. Det låter som en skön helg! Dock inte skönt med blåst… Har haft en härlig helg, eller tom vecka, i vårt sommarhus. Även där har det varit lite regn och rusk, men det har varit ganska mysigt ändå.

  5. Det där tacosetet var verkligen fint…kunde tänkte mig ett sådant jag också då vi gillar tacos här. Det är en fantastisk känsla när barnen inte behöver ens uppmärksamhet hela tiden utan kan leka lite själv också. Ännu skönare är det när det går bättre och bättre att lämna på förskolan

    Ha ha ha…trött som en spade….det var ett roligt uttryck.😂😂😂

Kommentera