Den dĂ€r Sigmund Freud 🙄

Hej. Har precis Àtit frukost efter ha kommit hem frÄn lÀmning av challe vid förskolan. Han blev sÄ glad av att se sin förskollÀrare, han skiner verkligen upp. IgÄr var jag trött som en spade nÀr jag vaknade och idag ? Ja idag sÄ var jag stel som en pinne , jag mÄste ha legat jÀttekonstigt under natten . Det gick över nÀr jag rört pÄ mig en stund iallafall . Dagens planer Àr att plugga sÄklart , jag har hamnat lite efter. .

Challe var hemma frÄn förskolan en del förra veckan sÄ dÄ kunde jag inte studera lika mkt som jag ville. Men det Àr sÄnt som hÀnder och det Àr inte heller hela vÀrlden . Just nu sÄ hÄller jag pÄ med en uppgift i psykologi som jag tycker Àr kÀmpig, herregud hela kursen Àr kÀmpig tycker jag .. IgÄr sÄ ville jag krÀkas pÄ alla svÄra ord .. och den dÀr Sigmund Freud hörrni? JÀkla karl o ha knepiga teorier, visserligen Àr en del faktiskt intressanta.. medans en del Àr sÄdana man höjer pÄ ögonbrynen Ät. Jag ska nog fixa det hÀr ocksÄ tror jag .

Vad hittar ni pÄ idag ?

3 reaktioner till “Den dĂ€r Sigmund Freud 🙄”

  1. Men vad kul att han blir sĂ„ glad av att gĂ„ pĂ„ förskolan 🙂 Vad intressant att lĂ€sa psykologi lĂ„ter som nĂ„tt intressant:) hopps du fĂ„r en fin dag i dag 🙂

  2. Jag kan vara smĂ„tt avundsjuk pĂ„ alla som fĂ„r studera psykologi och hade gĂ€rna fördjupat mig i Sigmund Freud. Älskar knepiga teorier (men sliter ocksĂ„ hĂ„ret av mig nĂ€r jag stĂ€lls inför dem). Vad Ă€r det för psykologikurs du lĂ€ser?

Kommentera