Drömmer om att bo i hus

Detta inlägg är i samarbete med Villaförsakring.se

Hejsan .

Jag har tidigare berättat om en stor dröm jag har , det var nog ganska längesen jag delade med mig av det när jag tänker efter . Men då är det hög tid att jag tar upp det igen , just för jag tänkt mycket på det den senaste tiden . Hur som helst. Jag har alltid velat bo i en stor villa med en gigantisk tomt, trots att det är mycket jobb med stor tomt . Ja det kan ju likväl vara mycket jobb med huset så att säga . Men jag tänker mig att huset ska vara så pass stort att vi har 6 rum och kök . Det skall finnas goda utrymmen och rummen skall vara stora och luftiga , köket skall vara utrustad med två spisar så jag kan baka samtidigt som jag lagar mat.

Stora och rymliga förvaringsutrymmen, sen vore det härligt med en walking closet. Inte för jag har så pass mycket kläder men i den här drömmen har jag det 😂. Tyvärr så är det ju så att med stort hus och stor tomt så kan det uppstå en del problem , självklart kan det de med mindre hus och tomt också. Men jag tänker på att det kan uppkomma skador, såsom vattenskador, skador på värmepannan sen kan det faktiskt ske att det blir skador på ett eventuellt staket .

Som nämnt innan så är det mycket jobb med hus och det känns som att det är lättare att det uppstår eventuella skador med hus än med lägenhet? Jag vet faktiskt inte då jag aldrig ägt ett hus.. Men skulle jag köpa mig ett hus (vilket jag ska en vacker dag , drömmar är till för att uppfyllas) så kommer jag skaffa mig en villaförsäkring, jag tror det är riktigt viktigt med en försäkring när man köpt dig ett sådant stort objekt som ett hus. Det är en stor investering och den skall man givetvis vara rädd om , jag hade iallafall varit det . Bor du i hus eller villa? Är det en stor villa? Jag är genuint nyfiken Har du en försäkring? Om inte så tycker jag att det är viktigt att det skaffas en, man vet aldrig vad som kan hända . Försäkringar överlag är super viktigt och är ett återkommande ämne här på bloggen .

Kommentera