Lite för stressigt

Halloj . Lördag alltså? Jisses den här veckan har verkligen sprungit iväg . Jag har helt ärligt inte ens hunnit med hälften av vad jag borde ha gjort , men det blir så ibland . Försöker att inte ha allt för höga krav på mig själv.. Tänker på vardagslivet, livet som mamma och student . Det blir liksom inte mycket av att ”Bara vara Michaela”. Det var otroligt längesen jag bara släppte allt och gjorde någonting roligt för mig själv , fast det är egentligen inte helt sant . För någon helg sedan drack jag martini med svärmor och spelade träning. Det är dödligt egentligen att dessa tillfällen sker så sällan, så sällan att jag nästan glömt bort att dem skett . 😂 Men som sagt livet är otroligt stressigt just nu och det är inte särskilt konstigt. Allt förändrades när challe kom till världen , innan var jag en soffpotatis o gjorde inte många knop helt ärligt 😂 Jag är inte negativt inställd till min vardag , verkligen inte. Men det vore skönt om jag kunde slappna av någon gång, kanske sova en hel natt? Gud vilka krav jag har 😂

Idag så var min mamma här på middag. Vi är fläskkotlett, klyftpotatis och gräddsås. Det var så roligt , Micke jag och mamma hade en uppgift var . Jag fixade potatisen , Micke köttet och mamma gjorde såsen . Challe gjorde mest hyss under tiden , såsom att ta mammas hundars vattenskål o hälla ut vattnet på golvet.. Jag vet inte varför men jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Mest åt min mammas och challes ansiktsuttryck.. Det var skit roligt tyckte jag, men de tyckte ingen annan 😂Mamma busade en hel del med grabben innan hon badade honom . Vi har haft en riktigt trevlig kväll . Vad har ni hittat på ?

9 reaktioner till “Lite för stressigt”

  1. Inte en lugn stund med små barn i huset. Tror ändå att det är viktigt att få lite egentid. Behöver inte vara stora saker, men ett bad, ansiktsmask, fotbad, en promenad eller vad du än tycker är viktigt för dig.

  2. Tiden går otroligt fort när man har barn och plötsligt är de stora och behöver oss inte lika mycket längre så passa på att njuta av Challe (som verkar vara en härlig grabb)…men visst behöver man om att få ett eget liv också. Glöm inte att fortsätta dejta och ta hand om varandra, det gör nu bygger framtiden när barnen är stora och man ska hitta tillbaka till varandra igen…och utnyttja mormor lite grann…Challe verkar gilla henne ❤️(även om det blir lite vattenslask av hundarnas skålar)

  3. Ja man måste kunna hitta på lite annan i vardagen också. Det är viktigt.
    Låter som ni hade en mysig kväll nu iallafall. 😊

  4. Ja, tiden har en förmåga att springa iväg när man har småbarn, jag pluggar också och är föräldraledig nu, men ska snart börja jobba också eftersom lilla dottern börjar på förskolan. Kul med besök och att äta mat ihop

  5. Känns som att tiden går lite fortare när man har små barn 🙂 i bland kan det nog vara härligt och bara göra något som man själv tycker om 🙂

  6. Jag var och har alltid varit noga med att ge mig lite egentid även om den stunden när killarna var små kanske bara blev 20 min varje dag så fick jag min stund bara för att kunna ha något att se framemot. Det lilla i det stora liksom. Ha en fin söndag

Kommentera