Vilken dag ❤️

Hej.
Vilken härlig dag det här har varit . Challe vaknade tidigt i vanlig ordning och ville upp vid 5. Jag har blivit van nu så jag har slutat klaga , nästan iallafall. Vi väckte Micke vid 9 som fick sovmorgon dagen till ära. När han klivit upp och ätit frukost så begav vi oss till affären för att handla lite granna . Jag hämtade även ut ett paket , kan visa er vad det var i ett separat inlägg. Är så nöjd så 🥰

När vi kom hem så var det dags för lunch och vila för lilleman, ja i ärlighetens namn så vilade jag också. Jag gör alltid det när han gör det. Inte när han är på förskolan dock. Efter vilan och mellis så tog vi oss ut på en timmes promenad, det var så himla skönt ute faktiskt 😊

Challe hade det mysigt i vagnen samtidigt som han pratade och sjöng. Ja inga ordentliga ord ännu men det kommer såklart. Han hälsade på en häst och gjorde glädje tjut när bilarna åkte förbi 😂

Hur har eran dag varit?

6 reaktioner till “Vilken dag ❤️”

  1. Sonen vaknade alltid innan 6 under sina första år. Men plötsligt ändrades det och nu sover han iaf till 7, vilket ju är helt ok. Vill med detta eg bara säga att håll ut! Det blir bättre 🙂

  2. Vår äldsta kille hade en period när han var typ 3 att han skulle upp långt före tuppen runt 5 snåret. Hemskt för ingen av oss andra ville upp och lillebror sov lugnt vidare. Det blev många filmer i soffan det året kan jag säga för hans tröttmössa till mamma

Kommentera