Hemförsäkring för studenter

Detta inlägg är i samarbete med Hemförsäkringstudent.nu

Hej .
Jag satt och tänkte på hur snabbt tiden går egentligen.. Nu har vi bott här i Rånäs bruk i ett år och en månad ungefär.. Ni som missat backstoryn så är det så att vi bodde vi hos Mickes föräldrar i en liten stuga på deras tomt på 30 kvadrat och så vart gravid med Charles , att bo så litet med barn vet jag inte om det hade varit så bra . Självklart hade det gått under några månader men jag ville helst inte det.

Så vi sökte oss vidare och fick komma och titta på den här lägenheten. En stor 4a på 111kvadrat som är såå fin , vi trivs verkligen med vissa små undantag som egentligen inte ens är nämnvärt . När vi skrev på kontraktet för den här lägenheten så tog hyresvärden upp att det är av stor vikt att vi skaffar oss en hemförsäkring då det kan hända vad som helst, allt från inbrott till en vattenläcka. Oftast så fixar inte hyresvärden sådana saker och då är det bra med en försäkring. Med en hemförsäkring så kan man verkligen känna sig trygg , jag vet att jag och min lilla familj gör det iallafall. Har du en hemförsäkring? Har du någonsin varit med om någonting som din försäkring täckte? Jag är genuint intresserad så berätta gärna i kommentarsfältet. Jag vet att jag har en del läsare som lik som jag är studenter , visste ni att det finns olika hemförsäkringar för just studenter ? Så kallade studentförsäkringar ? Nu var jag inte student när vi skaffade vår försäkring och det är ju egentligen inte hela världen för vi har ett okej pris på försäkringen , men tycker det är riktigt bra att det finns till reducerat pris faktiskt. Med studentförsäkring så är priset lite lägre än vad det skulle vara om en person som inte studerar tecknar en. Som nämnt ovan så är det av stor vikt att ha en ordentlig hemförsäkring, för vem vet när olyckan är framme? Vi har lyckligtvis inte behövt använda oss av våran ännu och det ser jag bara som positivt, men det är också en trygghet att veta att skulle något hända så är vårt hem försäkrat.

Kommentera