Ska bli världens bästa undersköterska.

Hejsan .

Hur mår ni ? Här är det faktiskt helt okej. Det har varit mycket den senaste tiden med skolan , ska erkännas att jag ligger lite efter . Men jag kämpar på, det är inte alltid helt lätt med mina koncentrations svårigheter. Har hållt på med en uppgift i psykologi som är sjukt svårt , lämnat in en gång och fått tillbaks den for komplettering. Den skulle varit inne i lördags och jag skickade in den idag . Usch jag har drömt om psykologi o flera dagar haha. Så nu hoppas vi på att den blir godkänd iallafall. Har en hel del utöver det och göra också . Imorgon hinner jag inte jättemycket då Charles är ledig från förskolan, vi ska åka till buum och kolla upp hans utslag som han fått.

Så jag får fixa det mesta på torsdag och fredag. Börjar min APL såsom på fredag eftermiddag.. Skulle ja börjat igår men det har hänt lite saker som gjort att jag inte kunde börja igår . Hursomhelst jag ska göra mitt bästa för att komma ikapp helt enkelt. Jag vet att jag nämnt det förut , men att vara mamma till en 1åring och vara student är inte världens lättaste . Men jag kommer fixa det här, jag vet det . För det finns inget annat alternativ. Jag ska minsann bli världens bästa undersköterska. 😚

5 reaktioner till “Ska bli världens bästa undersköterska.”

  1. tycker du gör det super bra jag !, asså jag minns själv när jag pluggade till uska så mycket att göra hela tiden på den utbildningen och jag kom ihåg då att vissa av mina kursare både hade barn och jobbade samtidigt som dom läste den. Jag var alltid helt förundrad hur dom fick ihop allt, för jag pluggade själv bara och tyckte det blev mycket haha 😂❤

  2. Det kommer du fixa 🙂 Läste till uska då jag var precis nyskild och hade två mindre barn boende hos mig. ( 3 och 4 var dom) inte helt lätt, och det är ett pusslande med tider.

  3. Klart du fixar det… låt det bara ta lite tid och glöm inte att vila. Hjärnan fungerar mycket bättre då. Ibland sitter man och pluggar medan man är trött och då fastnar inte alls lika mycket och man har svårare att se hur teori och praktik hör i hop… iaf är jag sån

Kommentera