Medograf

Detta inlägg är i samarbete med www.medograf.se

Jag har inte tagit upp min psykiska ohälsa på säkert ett år , kanske i privat livet men inte här på bloggen . Varför har jag inte gjort det? Det har egentligen inte med någonting speciellt att göra, det är inte så att jag skäms för det ska man verkligen inte göra. Men det vet ni vid det här laget eller hur ? Det är nämligen så att sedan jag fick barn så är allt väldigt stabilt med både ångest och depression och det är jag glad för . Att någonting är hanterbart i dessa tider . Ibland kan det vara skönt att bara prata med någon som har liknande bekymmer som en själv , någonting som kan vara minst lika skönt är att prata med någon man inte känner och vara anonym. Det finns en relativt ny plattform som heter Medograf som är ett patientbyggt community. Där finns det olika grupper där man kan prata med andra i samma situation som en själv.

Någonting jag tycker är bra är att de har en grupp där man kan diskutera kring Covid-19. Allt ifrån symtom till hur läget i världen är just nu. Som nämnt innan så kan det kännas både skönt och tryggt att prata med andra kring rådande omständigheter. Glöm inte att du kan vara anonym ❤️

4 reaktioner till “Medograf”

  1. Så skönt att din psykiska ohälsa är nu i chack 🙂👍. Varför du inte pratar om det så ofta eller skriver om det. Är kanske för att det är din vardag. Å när den är lugn. Så tänker du inte på den så ofta kanske. Ibland kan det ju va bra att ta upp att du har det. Om det är nya läsare som läser din blogg. Så att dem inte känner sig ensamma i det.

    Det är ju bra att du har hittat en grupp där folk som känner samma sak kan skriva & peppa varann 🙂

Kommentera